Save the Date: Good Food-ontmoetingen 2017 van 28/9 tot 1/10

Na het succes van de eerste editie plaatst het Brussels Hoofdstedelijk Gewest duurzame voeding opnieuw in de schijnwerpers tijdens de Good Food-ontmoetingen van donderdag 28 september tot en met zondag 1 oktober 2017.


4 dagen lang zullen de Brusselaars worden uitgenodigd om met Good Food kennis te maken via diverse activiteiten die overal in Brussel worden voorgesteld door verenigingen, groepen van burgers, scholen, gemeenten,.... Culinaire activiteiten of degustaties van lokale en seizoensproducten, moestuinworkshops, meer leren over boomgaarden en stadsboerderijen, lezingen, inspirerende getuigenissen om meer Good Food in het dagelijks leven in te passen, ... allemaal activiteiten die lokale en seizoensgebonden voeding, “veggie” en anti-verspilling in de schijnwerpers plaatsen.


Neem deel aan het evenement en stel een activiteit voor!


Om u de kans te geven u zo goed mogelijk te organiseren om aan dit weekend deel te nemen, willen we u nu reeds informeren over het verloop ervan.
Ongeacht of u geëngageerd bent op het gebied van duurzame voeding, u kan bijdragen tot het invoeren van meer Good Food in uw wijk, uw gemeente, uw gewest,...door ludieke activiteiten, degustaties of animatieactiviteiten tijdens dit evenement voor te stellen.
Good Food, van de boer tot het bord! De Good Food-ontmoetingen zijn de gelegenheid om kennis en knowhow te delen over elke stap van het Brusselse voedingssysteem, om het gedrag te laten evolueren naar een gezonde en milieuvriendelijke voeding.

We zullen u verschillende soorten van activiteiten voorstellen om tijdens dit weekend te organiseren: culinaire workshops, degustaties, animatieactiviteiten voor klein en groot, bezoek van een moestuin, oogst van seizoensproducten,... U kan uw creativiteit ook de vrije loop laten en ons uw ideeën voorstellen!

Waarom deelnemen?


-Om via concrete voorbeelden te tonen dat het mogelijk en gemakkelijk is om duurzaam te eten, maar ook dat er een grote variëteit aan actoren en acties bestaan, overal in Brussel.

-Om sociale banden te creëren en uw steentje bij te dragen tot een milieuvriendelijkere voeding.

-Om deel uit te maken van minstens 80 activiteiten die georganiseerd worden en gevaloriseerd door Leefmilieu Brussel tijdens de promotiecampagne van de Good Food-ontmoetingen.

Stel ons uw actie voor meer Good Food voor: gelieve het onlineformulier in te vullen om u in te schrijven. Uw activiteitenvoorstel zal worden voorgelegd aan onze coördinator, die in juni contact met u zal opnemen.

Voor bijkomende informatie: Mara Cavelier, info@goodfood.brussels, 02/563.4298.

                                                                         
« Terug

Auteur

Safiya Boudghene
Event date
van 28-09-2017
tot 01-10-2017
Algemene voorwaarden | RSS | Nuttige links