Infosessie over de digitale sleutels en de nieuwe toepassing Local Registration ApplicationMet dezeaankondiging wenst FOD BOSA – DG Digitale Transformatie u uit te nodigen voor onze infosessie over de digitale sleutels en de nieuwe toepassing Local Registration Application (LRA) ontwikkeld door FOD BOSA – DG DT. Deze toepassing maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze digitale sleutels toe te kennen aan personen welke geen eID hebben of kunnen gebruiken en die nood hebben aan een toegang tot de online toepassingen van de overheid.
In het kader van de digitalisering van de overheid zijn de digitale sleutels cruciaal om toegang te verlenen tot de online toepassingen van de overheid. De meest bekende digitale sleutel is de eID-kaart Ondertussen bestaan er ook nieuwe sleutels, die in vele gevallen een alternatief vormen voor de eID-kaart en het token. Zo kan je nu ook aanmelden via een “app” op mobiele toestellen (smartphones, tablets), met een unieke code, via SMS of, voor lager beveiligde toepassingen, een combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord.


Waar & wanneer


De infosessie begint om 14:00 uur in de WTC3 Toren met het adres Simonbolivarlaan 30, 1000 Brussel, zaal M25 – AUDITORIUM,  en zal tot ongeveer 16:00 uur duren

Inschrijving


Deadline om in te schrijven: 30/5/2018
Maximum 3 personen/gemeente

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Wij bewaren uw gegevens. Overeenkomstig de wet van 08.12.1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer kan u uw persoonsgegevens in ons bestand raadplegen en verbeteren.

:  
:  
:  
:  
Franstalig  
Nederlandstalig  
mannelijk  
vrouwelijk  
:  
:  
:  
:  
:  
De cijfers in het veld kopiëren

* : verplicht veld
« Terug

Auteur

Philippe DELVAUX
Event date
04-06-2018
Algemene voorwaarden | RSS | Nuttige links