Gewaarborgde gezinsbijslag

Infovoormiddag van 9u tot 13u


De regels voor de toekenning van gewaarborgde gezinsbijslag zijn niet altijd evident. Evenmin is het eenvoudig om vragen over de vaststelling van dat recht te beantwoorden.

In de loop van mei en juni 2017 organiseert FAMIFED, Federaal agentschap voor de kinderbijslag, over heel België infosessies over gewaarborgde gezinsbijslag. De infosessies zijn bedoeld voor iedereen die professioneel in aanraking komt met de sociaal kwetsbare laag van onze samenleving. We nodigen u graag uit om erbij te zijn!

Tijdens de infosessies zoomen we in op de regelgeving van deze bijzondere gezinsbijslag die alleen onder strikte voorwaarden wordt toegekend aan gezinnen die om bepaalde redenen geen recht hebben op de gewone Belgische kinderbijslag. Om u een houvast te bieden bij het uitvoeren van die uitdagende dagtaak, frissen we de regelgeving rond gewaarborgde gezinsbijslag op en geven we enkele kapstokken waarmee u aan de slag kan.

Na een algemene presentatie kan u vragen stellen en kunnen voorbeelden uit de praktijk behandeld worden.

Wanneer, waar & inscrhijving


Raadpleeg de agenda en schrijf je in.
De infosessies gaan door in de provinciale kantoren van FAMIFED of op de hoofdzetel in Brussel (Trierstraat 9 - 1000 Brussel)
« Terug

Auteur

Philippe DELVAUX
Event date
van 12-06-2017
tot 13-06-2017
Algemene voorwaarden | RSS | Nuttige links