Digital Duel – partnerschap met de lokale besturen

Digital Duel is een interactief online spel waarmee burgers hun digitale vaardigheden kunnen testen. U wordt snel geïnformeerd over de lancering van het spel en wordt uitgenodigd om het initiatief van de FOD Economie te steunen!

U heeft het al gemerkt: we maken steeds meer en sneller de transformatie naar de digitale samenleving!

Maar heel wat mensen beschikken nog niet, of nog niet helemaal, over alle noodzakelijke digitale vaardigheden. Daarom start de FOD Economie vanaf eind april een sensibiliseringscampagne en zal ze in samenwerking met de Belgische Digital Champion een interactief online spel lanceren – Digital Duel – waarmee burgers hun digitale vaardigheden kunnen testen. Aan het einde van het spel krijgen de burgers hun digitale leeftijd en krijgen ze een advies, bijvoorbeeld omtrent opleidingen die hen kunnen helpen om hun vaardigheden verder aan te scherpen.

U wordt snel geïnformeerd over de lancering van het spel en bij deze een warme oproep om het initiatief van de FOD Economie te steunen!

De FOD Economie zal ook flyers, affiches en een elektronische communicatiekit ter beschikking stellen aan de gemeente en de OCMW, ter ondersteuning.
« Terug
Publicatiedatum
15-03-2018
Algemene voorwaarden | RSS | Nuttige links