De weg naar autonomie van Niet-Begeleide Minderjarige Vreemdelingen (NBMV) met de steun van het OCMW: een springplank naar de toekomst

Schrijf nu in !


Deze studiedag vormt het sluitstuk van de drie gewestelijke vormingsprojecten die gedurende twee jaar uitgerold werden voor de Vlaamse, Brusselse en Waalse OCMW’s om de verzelfstandiging van niet-begeleide minderjarige vreemdelingen (NBMV) te ondersteunen. Tijdens deze studiedag gaan wij dieper in op dit vraagstuk aan de hand van getuigenissen van NBMV, een analyse van de uitdagingen met betrekking tot de autonomie van NBMV en inspirerende praktijken om een degelijk netwerk tot stand te brengen rond NBMV in België.Deze studiedag maakt de balans op van de context en de uitdagingen verbonden aan een omvattende begeleiding van NBMV tijdens hun traject naar zelfstandigheid met de hulp van een OCMW.

Georganiseerd door de Federaties van OCMW's van de Brusselse, Vlaamse en Waalse vereniging van steden en gemeenten

Met de steun van de Koning Boudewijnstichting en EPIM

Waar & wanneer


dinsdag 12 juni 2018 - van 9 tot 16 uur
in de Koninklijke Bibliotheek (Brussel)

Prijs


15 €

Inschrijving


Deadline om in te schrijven: 4/6/2018

INSCHRIJVINGSFORMULIER

Wij bewaren uw gegevens. Overeenkomstig de wet van 08.12.1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer kan u uw persoonsgegevens in ons bestand raadplegen en verbeteren.

:  
:  
:  
:  
Franstalig  
Nederlandstalig  
mannelijk  
vrouwelijk  
:  
:  
:  
:  
:  
De cijfers in het veld kopiëren

* : verplicht veld

« Terug

Auteur

Nathalie STERCKX
Event date
12-06-2018
Algemene voorwaarden | RSS | Nuttige links