Belfius Smart Awards: oproep tot voorstel - deadline

Oproep tot 1 december: dien uw smart project in voor de Belfius Smart Belgium Awards 2017


De Belfius Smart Awards 2016 inspireerden al volop met 185 projecten, 50 genomineerden en uiteindelijk zes winnaars, die stuk voor stuk de Belgische samenleving beter en duurzamer maken. Steden, gemeenten, ondernemers en instanties uit de zorgsector en het onderwijs kregen dankzij hun deelname een uniek platform en uitgebreide aandacht in pers en social media, en veel netwerkopportuniteiten.

Na deze succesvolle editie reikt Belfius opnieuw vijf Awards uit met de Belfius Smart Belgium Awards 2017 om ons land verder ‘smarter’ te maken en om voort te bouwen aan de oplossingen van morgen. Wie deelneemt aan de Smart Belgium Awards, zet zijn organisatie en project in de kijker en legt nieuwe contacten tijdens een wervelend en inspirerend netwerkevent:

• Alle inzendingen van grote en kleine steden en gemeenten, intercommunales, andere lokale overheden, bedrijven, start-ups, onderzoeksinstellingen, zorginstellingen en scholen die voldoen aan de criteria verschijnen op de Smart Belgium website en worden volop in de verf gezet.
• Er zijn twee Smart City Awards (één voor lokale overheden of intercommunales met < 30.000 inwoners en één voor die met ≥ 30.000 inwoners), twee Smart Company Awards en één Smart Care Award.
• Een vakjury selecteert max. tien genomineerden per Award.
• De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Smart Belgium Event op 21 maart 2018.


Deadline


Oproep tot 1 december: dien uw smart project in voor de Belfius Smart Belgium Awards 2017

Meer info


Hebt u een smart project? Aarzel dan niet, dien uw project in en maak kans op een van de Awards. Meer info: https://smartbelgium.belfius.be/smartawards/
« Terug

Auteur

Philippe DELVAUX
Event date
01-12-2017
Algemene voorwaarden | RSS | Nuttige links